evomag.ro

Stiri_Turism_WOWBIZ (28.08.2017) – DIVORT cu scandal intre Maria Constantin si Marcel Toader! Editie COMPLETAWOWBIZ (28.08.2017) – DIVORT cu scandal intre Maria Constantin si Marcel Toader! Editie COMPLETA Ne puteti urmari si pe: http://www.kanald.ro/ …

Sursa Video

loading...

Stire turism romania

bestkids.ro

20 thoughts on “Stiri_Turism_WOWBIZ (28.08.2017) – DIVORT cu scandal intre Maria Constantin si Marcel Toader! Editie COMPLETA

  1. cine e mài càteaua asta îmbracata în alb si cu parul vîlvoi ??? asta de se da dàsteaptà si latrà peste toti ??? as duce-o clandestin peste granità îngramadità într-un butoi de metal si tàiatà în bucati..futu-i mortii màsii de càtea urîtà !!!!

  2. Asa si daca s au despartit ce?dc trebuie trebuie sa faceti emisiuni cu asta?S a intamplat ceva tragic sau ce.Dc ar trebui sa ne intereseze ca divorteaza ei?avem prob noastre,viata noastra,avem pe ce ne concentra.

  3. Marcel a fost, este si intotdeauna va fi un parazit mojic si manipulant. Traieste de pe urma femeilor credule care ii pica in plasa. Cata greme gaseste gasculite care sa ignore trecutul lui si sa se lase fraierite de el, o va duce bine.

  4. Invitații par scăpați de sub control. Toată lumea vorbește peste toată lumea fără un fir al discuției. Unde sunt moderatorii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

carturesti.ro