evomag.ro

Stiri_Turism_WOWBIZ (28.06.2018) – “Silvia, bravo, ai sani!” Cum se simte dupa operatie? Partea 3WOWBIZ (28.06.2018) – "Silvia, bravo, ai sani!" Cum se simte dupa operatie? Partea 3 Vă puteți urmări și pe: http://www.kanald.ro/ http://www.wowbiz.ro/ …

Sursa Video

loading...

Stire turism romania

bestkids.ro

24 thoughts on “Stiri_Turism_WOWBIZ (28.06.2018) – “Silvia, bravo, ai sani!” Cum se simte dupa operatie? Partea 3

  1. Ma intreb, unde au ramas acele afirmatii cum ca nu si-ar face operatii estetice, ca este contra acestora, si ca nu i plac fetele care recurg la astfel de fapte, hmm, se pare ca au ramas in emisiune:))

  2. Daa, foarte interesant, o femeie care si-a facut implanturi, super, mirobolant…chiar e nevoie de atata tam-tam? Momentul ala cand nu ai ce face cu banii, pentru că nu e o necesitate, ci un moft, cum a trait pana la 37 de ani asa, fericita si sanatoasa, o facea in continuare, dar, cum am mai zis, nu avea ce face cu banii…trebuia sarbatorit acest eveniment ?:))

  3. Esti o femeie puternica , foarte inteligenta chiar daca esti mai impulsiva .. uneori minciuna este mai bine primit de catre oameni de cat adevarul … te pup si sper sa ramai mereu la fel ! Kiss ♡

  4. Poti sa-ti pui si ȚOPI ca tot antipatica esti! Nici copilul minunat pe care-l ai nu te face mai placuta. Noroc de tine ca o ai pe mama care are grija de copil , de educatia ei ca tu esti insuportabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

carturesti.ro