evomag.ro

Stiri_Turism_Washington Post, apel pentru salvarea democratiei din RomaniaSituația din România rămâne și în atenția presei internaționale. Prestigioasa publicație Washington Post este un apel pentru salvarea democrației din România …

Sursa Video

loading...

stire turism

bestkids.ro

44 thoughts on “Stiri_Turism_Washington Post, apel pentru salvarea democratiei din Romania

 1. ÎN SFÂRȘIT !!! Mulțumesc lui Dumnezeu că începeți să vă îndreptați privirile și spre România ! Nu înțeleg de ce v'a luat atâta timp să înțelegeți că România și poporul român au fost acaparați de niște bestii mafiote trădătoare sprijiniți de maleficul Putin ?!
  Este cazul să interveniți cât mai urgent posibil pt a sprijini România, poporul român (Ungaria, Polonia) să'și croiască drum pe calea democrației autentice, civilizate și să o scoateți din siajul rușilor, al maleficului Putin prin reprezentanții lor trădători, mafioți, analfabeți … plasați în posturi cheie ale statului român !
  PLEASE HELP US, HELP ROMANIA, HELP ROMANIAN PEOPLE !!!

 2. SUA si UE, ne impun noua ca tari politica lor de rahat dar de ce nu si le-o aplica experimental propriilor cetateni de ce Romania sa fie experimentul lor economic un experiment nereusit si care de a lungul timpului de 11 ani de cind tara noastra este membra UE, la 1 Ianurie 2007 tara asta mai mult a regresat de cit a progresat deci aderarea tarii la Uniunea Europeana a fost un esec total deci dupa 11 ani economia Romaniei este in stare de faliment,deci sa ne lamurim tara noastra a fost un experiment nereusit al FMI si BM si sau vazut efectele pe termen lung au fost catastrofale toata politica asta a daunat mai mult blocului estic Romaniei Poloniei si Ungariei deci de ce unele tari vor sa revina la dictatura?Simplu din cauza masurile extrem de dure impuse de UE BM si FMI.

 3. ce tot datzi cu baia-n zid,
  protocolul are blid;
  gratiile's la fereastra,
  de lucia sa fereasca,
  portzia nu e cu tine,
  dar saracia-i lucie,
  shi ai guvern, si ma-ntreb,
  la ce-i bun daca e jeg;
  la ce bun atitea ziduri,
  daca tzin umbra la simburi;
  sari cu cartu, prin zapada,
  dac-afara este iarna;
  romanu e man ager,
  si nu se teme de ger;
  am un block dar sint voios,
  carutzele nu sint jos;
  au aripi de libelula,
  sa iau pe google in p.;
  haida1; haida1;
  si o vena femurala,
  din conducta principala;
  om cu fabrica de bani,
  de mincare, pentru ani;
  mica ferma, si livezi,
  la etaje nu le vezi;
  scarile intortocheate,
  si incaperi luminate,
  sint curate ca-s scanate,
  vrei sa ai laborator,
  proasta s-o f. binishor,
  sa nu mai stea in guvern,
  ca esti mai bogat ca CERN,
  si planul ei, egoist,
  taxa pe femei e trist,
  nici nu vindeca, nu scoala,
  bate pe copii in scoala,
  si acasa, si pe strada,
  cica este ''spirituala'',
  asta-i motivatzie,
  sa i-o-ntorci cu gratzie,
  nu itzi faci singur dreptate,
  ICC le stie toate;
  tu doar sa itzi vezi de viata,
  de la statul meu invatza;
  incepi de la inviere,
  de ude asa putere;
  haida1
  la conducte capilare,
  twitter calacam picioare1
  haida1
  sa se-nvetze nu blocheze,
  unde mintzile sint treze1
  invest-esti in haina-geam;
  trei-patru culturi pe an.
  treaca si Amos de cep,
  si copiii lui Lameh;
  si-ai si gradini suspendate,
  Ezekiel le stie toate,
  una este En-Ghedi, potzi sa ai si opt copii,
  da-i in p.m. bani,
  precum stii din Ghetzemani.
  https://www.youtube.com/watch?v=SQRNTwHtrsc

 4. STATELE UNITE E NUMARUL 1 PE PLANETA ASTA! rusia e o tara de lumea a treia, cu un pib cat al Italiei, cu tehnologie veche si dictator, cu o religie inapoiata organizata in triburi de kgb-isti batrani si fsb-isti dornici de trai occidental!

 5. Au navalit trollii mujici sa ne spuna ca americanii ne exploateaza!! Jegurile de rusi ne-au exploatat din 1945 pana azi, lipitorile! Nu mai sunt republici bune de muls, lenesilor. Era bine cand altii va asigurau munca si hrana, iar voi trageati doar vodka, ciroticilor!
  Dupa revolutia bolsevica de kkt, n-ati mai produs nimic, nici in cultura, nici in economie.V-ati bazat pe furat fabrici cu tot cu portar din Germania, pe munca altora ca pe toti oamenii cu creier i-ati omorât in gulaguri, decerebratilor!

 6. Nu s-a imtamplat niciodata in 29 de ani ca un singur partid, un guvern, sau o sleahta de mafioti, de la inceputul guvernarii, sa-i preocupe desfiintarea justitie, pentru a se scapa pe sine, neglijand complet celelalte domenii. Si am avut tartori in trecut: Iliescu, Nastase, Roman…… Cel mai bun exemplu e cu pesta porcina. Se stia din noiembrie 2016. Ce s-a intamplat dupa? Nimic, cum sa se scape ei. Convingerea mea e ca pesedeul vrea sa sfarseaaca ca Ceausescu.

 7. Uiite cine vorbește? America? UE? …America cu un Președinte, care a ajuns președinte, cu ajutorul știm noi cui, și Clintoneasa, care ia dat un impuls, premeditat, ..c deh, ..mai corupți, că ei cine, sa fie? Un continent ,pliin,care pute de traficanți, și alte, scursuri!..iar ambasadorul Americiii ,la București, Hans and Gretal, …un om dubios, îndoelnic, care, nu știi, care interese, apără? …Pe cine reprezintă, el? PARAVANUL , CUCU i Este? O țară mică că România, nu poate ,avea, mai mulți corupți ,dovediți, că America, sau Germania, Anglia,…aceștia …put, a corupție,…jonglerii, financiare,..Putori Planetare!!!!…$i minciuna este ReLigia Lor! ..recitatat ..și ..sLavit, că Dumnezeul, lor💰🏆DEMONiZATii, care prin complicitate,. Tacită, a adus România, unde este, astăzi! Să i bata Dumnezeu pe acești , demonizați, care, suferă de boala, ..febră AURULUi! …Nu Le Mai, ajunge! … intsetati de sânge, cu nimic mai prejos, de Rusia, mereu în ,competiția , vărsării, de sânge, nevinovat, decât, vinovat. Au păgânismul, ateism, …rămas, în sânge, din vremuri, străvechi… Sângele, apă nu se face!!!👐😱👐😱👐

 8. Au,murit,oamenii,an zadar,an.89,care chiar credeau,ca democrație,este ceva bine pentru,ei,pentru copii lor pentru noi.Daca ar,fi stiut,ca asta înseamnă,democrație,sa ne conducă,niste hoți,,mafioții,si corupții.

 9. Da se abțină sua cu prietenii lor Israel că observatori de pe margine,normal ăștia știu exact ce și cum ,n o mai cotiti,aici e blat și oamenii,pardon prietenii suA au greșit,și acum batista pe tambal

 10. A ti BELITO RAPANOSILOR ……..cat credeti ca o sa va mearga…..infractorilor NUMAI PUTIN DACA ARE O NEBUNIE NE RADE DE PE FATA PAMANTULUI DAR SE INCEARCA TOTUL PE CALE DIPLOMÁTICA…..

 11. SUA sa,isi vada de lungul nasului fiindca din cauza politicii lor gresite a suferit si sufera aceasta tara fiindca a ascultat orbeste de SUA iar SUA si a batut joc de romani cu politicile lor de rahat de ce nu si le aplica in tara lor de ce Romaniei Poloniei si Ungariei,ne luam tara inapoi ne luam suveranitatea tarilor noastre inapoi iar aceste lucruri nu convin SUA si UE o sa le convina pina la urma fiindca tarile noastre nu au fost nu sunt si nu vor fi,slugile SUA si UE niciodata si niciodata # rezist la acei romani din diaspora si care multi dintre ei au renuntat benevol la cetatenia romana vin dinsii sa ne dea lectii de democratie nu le-ar fi rusine panaramilor dupa ce au spalat babele la cur pentru 700 de euro vin ei sa ne dea lectii de democratie ca si cum noi am fi o tara de handicapati si trebuie sa ne duca ei de mina si sa ne arate drumul eu atita le spun sa isi vada de treaba lor in tarile lor si gata atuncea cind au plecat din tara au facut-o pentru a cistiga cit mai multi bani si nu ca le-ar pasa de tara asta nici vorba tara asta nu este si nju va fi niciodata condusa de # rezist ori de USR si PNL asta niciodata aceste doua partide ar trebui scoase in afara legii iar liderii lor arestati pentru violentele din 10 august asa ca si liderii care iau instigat Malin Bot si Oreste Teodorescu sa fie judecati si condamnati la ani grei de inchisoare si pentru tentativa de lovitura de stat iar pe Klaus Johannis acest tradator de neam si tara ar trebui impuscat pentru inalta tradare. deci tara asta este a tuturor romanilor deci noi ca tari nu trebuie sa le cerem permisiunea UE si SUA pentru a ne lua suveranitatea tarilor noastre inapoi si daca ne gindim bine nici moneda euro nu va avea ce sa caute in tarile noastre.

 12. Sa se,trezeasca toata Europa de Est si sa lupte impotriva Uniunii Europene si SUA fiindca sunt o rusine nu ne trebuie noua hegemonia americana in Europa de Est si in Romania nu avem nevoie de yankei yankeii sa stea la ei acasa si sa nu ne mai impuna noua,politica lor de rahat si care au nenorocit tari cu experimentele lor financiare gata ajunge Romania ca si alte tari din Europa de Est ar trebui sa militeze pentru iesirea tarilor lor din Uniunea Europeana,si sa rupa orice legaturi financiare cu FMI si BM iar fiecare tara sa poata sa se descurce pe cont propriu gata cu pomenile date de UE gata cu politica UE impusa prin directive in tarile din Europa de Est gata asa cum Anglia a iesit din Uniunea Europeana asa ar trebui sa iesim si noi ca tara Romania Polonia Ungaria Cehia Slovacia etc iar toate aceste tari sa se retraga si din NATO dar si din tratatul privind scuturl american anti-racheta si care ii vizeaza pe rusi deci Romania Polonia si Ungaria ar trebui sa dea semnalul iesirii din UE si NATO noi ca tari avem nevoie de relatii foarte bune cu Federatia Rusa si nu cu SUA deci embargoul in care a fost si este Federatia Rusa ca a indraznit sa isi ia Crimeea inapoi de la Ucraina bravo lor si noi ar trebui sa luam inapoi Basarabia si Nordul Bucovinei cu Cernauti Cetatea Alba Chilia Herta si mai trebuie sa ne luam inapoi tezaurul de la rusi deci nu se pun rusii cu ei ca daca s-ar pune ar ocupa Bruxellesul care este atit capitala UE cit si a NATO iar daca nu si nu ar trebui inchisa ambasada SUA la Bucuresti.

 13. @Msmatt,
  kăkatii de americani sa nu mai exporte democratie si PORNOGRAFIE cit cuprinde si sa-si Vada zecile de milioane de saraci lipiti pamintului care umbla prin gunoaie si mor fara sa fie ingropati tot pe acolo.de asemenea sa-si vafa de analfabetismul la propriu care bintuie 70% din populatie.
  Pentru cu nu stiu sa citeasca americanul de rind necalificat patronii americani sint obligati sa transmita la difuzor informatia.
  din cauza lingailor ca tine totdeauna slugi in genunchi care lige in cur pe cel care plateste ,niciodata n-am stiut ADEVARUL celor aflate Acolo. doar mergind la fata locului vazid personal am stiut adevarul si l-am transmis intocmai.
  Decit sluga in genunchi,mai bine mort in picioare.
  Sa-si vada fiecare de traiul lui si sa nu mai fraereasca pe nimeni,pentru ca DUMNEZEU acum permite corculatia libera cu ajutorul internetului.
  Sa nu-mi spui ca e de la americani,ca nu dau doi bani pe hotii astia ca si occidentalii care fura inteligenta popoarelor pe nimic.Asa e cind gasesti la tot pasul SLUGI fara demnitate care au doar organ digestiv in creier si nu si INIMA !

 14. who stolen the rights-life from the maternities,
  eternity indexed with 120 years,
  the state makes credit to new born, for has not how to pay,
  it parts the credit by the age in things be managed each day,
  most of them are machines on password and on key,
  that ask, from babies, high Q.I.,
  garages, for orchards, on the floors,
  or under, with fishes, sea-food farms, behind doors,
  scanners to reap, to seed, to cleanse the walls,
  medicaments at printers, and woman, too,
  baby god be not alone, what would you do;
  who stolen needle implant, that is teeth,
  retirement rights, for them that need,
  who gave, hypnosis, and dreams vane;
  who stolen, organs, and oxygen,
  water, from rivers, and earth from man;
  the right to sing, make a poem,
  to paint. the robber, in its flag,
  the state jesus christ, tell me who robbed'
  blocked fb. send this farther, right now

 15. Legal sta bine, problema este morala. Interesant este ca deși avem manifestații anticorupție, toată lumea urla contra corupției, Dragnea nu este condamnat sau implicat în nici o situație de corupție. Condamnarea definitiva o are pentru ca a îndemnat oamenii sa iasă la alegeri, deci fără legătură cu corupția. Iar cealaltă condamnare este legata de ceva cu trafic de influenta sau ceva de genul. Deci unde dracului sunt corupții.
  În schimb cei din partea cealaltă cum ar fi Blaga(prins șoferul cu mașina sa în timp ce cară un geamantan cu 800000 euro), Orban(înregistrat în timp ce cerea 50000 euro la patron UTI), Johannis (achiziții 6 case fără a justifica proveniență banilor) fiind cu sistemul nu sunt corupți.
  Ciudata politica asta.

 16. Washington Post has this information from somebody who has a obvious political opinion. For such a declaration the Romanian Government and The Foreign Affairs Minister should take a ferm position, Roamania is still an INDEPENDENT country, at list on the paper. To call all countries evolved before against Romania it is a war declaration. Romanians be aware of what you wish for when you expose an opinion abroad. Are you gonna defend Romania is such situation??

 17. FANTASTIC !!!
  HOTII de occidentali,pierd teren si au inceput lupta pe fata !!! Romanasii saracii meteu ultimii prosti,iar le-au luat-o inainte POLONEZII SI UNGURII !! Sigur se vor trezi si ceho-slovacii !!!
  De ce n-au implementat DEMOCRATIA in cei 28 de ani in EUROPA DE EST ,jigodiile impetialiste de occidentalii ???
  Da sigur,cind sa o faca daca ,au fost prea ocupati sa fure O BOGATIE IMENSA LASATA DE IMPUSCAT !!!
  Da,s-au trezit prostii pentru ca si-au dat seama ca AU FOST PACALITI si FURATI pe fata !!
  Vai,cit de milostivi si de UMANISTI sint hotii de occidentali !!!
  BAI HOTILOR,in primul rind sa faceti salarii,pensii si ajutoare de somaj de O MIE CINCI SUTE DE EURO ca la voi,si nu doar ,preturi,HOTILOR de impetialisti,si apoi sa vorbiti de DEMOCRATIE,
  CRIMINALILOR !

  DOAMNE AJUTA-NE !!!

  ORTODOXIA invinge APOSTAZIA !!!
  Scrie in BIBLIE !

 18. Lecția din 89 s-a uitat,au murit părinții noștri degeaba atunci,asta ne arată guvernul nostru si continuă să ne umilească în continuare,nu au nici un respect pentru noi,haide-ti la vot, fraților!să ne lepădam odată de lighioanele astea!până nu ne iau ăștia si acest ultim drept!

 19. Dragnea ar trebui să demisioneze si sa iasa din viata politica.
  Un condamnat penal si un infractor condamnat în prima instanță la PUȘCĂRIE nu poate rămâne în viața politică

 20. Dacă washington post face astfel de afirmații inseamna ca au informatii despre intentiile de viitor ale mafie Dragnea&Co.
  Cu siguranta situatia si intentiile acestor infractori sunt mult mai grave, oribile decât isi imaginează partea adormită a populației româniei afumata de indiferenta inconștiență, resemnare și obișnuința compromisului corupt zilnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

carturesti.ro