evomag.ro

Stiri_Turism_Un nou tip de protest al diasporei. Zeci de masini au parcurs 25 de kilometri in coloanaRevoltă în comuna Hărmănești din Iași. Zeci de oameni, cei mai mulți veniți ai muncii din străinătate, au protestat față de starea jalnică a drumului …

Sursa Video

loading...

stiri turism

bestkids.ro

14 thoughts on “Stiri_Turism_Un nou tip de protest al diasporei. Zeci de masini au parcurs 25 de kilometri in coloana

  1. Diasporenii din Ungaria..Slovacia..Romania..Bulgaria..etc..care lucreaza si platesc taxe in Austria au ajutat guvernul austriac sa incaseze anul trecut cu 4,3 miliarde euro mai mult in anul 2017 față de 2016…dar nu va fi o problemă ca Romania sa aduca 5 milioane de chinezi si vietnamezi la lucru..si nici sa populeze satele părăsite…)..

  2. De ce diaspora moldoveneasca nu munceste in concediu voluntar la repararea drumurilor din zona
    lor???dacă sunt atât de mari iubitori de țară…ce au facut acesti diasporeni pentru Romania???critici..in rest …mai nimic..

  3. Daca vrei sa emigrezi, fugi , cu calul ,prin livezi, După ce urci în AViON, pui GHEAȚĂ, la popou! Ăștia care ne conduc dau prin gropi, de zăbăuci! 💰🔊✋😸💰🔊🏇

  4. Mäi oamenilor din asa zisa diasporä !!TIMP DE 25 DE ANI AU FOST BUNE DRUMURILE ??????? CÄT A-TI FOST IN TARÄ DE CE NU A-TI CERUT SÄ SE REPARE DRUMURILE ?????? AVETI MASINI DIN AFARÄ ACU ?????? UNDE E LOGICA VOASTRÄ ??? DOAR SUNTETI PLECATI SI VEDETI CÄT DUREAZÄ SI IN AFARÄ SÄ SE CONSTRUIASCÄ CEVA !!!! IN ORASUL UNDE LOCUIESC EU S-A CONSTRUIT 4 KM DE METROU IN 8 ANI !! DE CE DRAGNEA E DE VINÄ PESTE TOT , SI CÄ A PLOUAT PREA MULT IN ROMÄNIA !!! DE CÄND E DRAGNEA LA GUVERNARE ????? NU STITI UN PIC DE MATEMATICÄ. ?? VRETI CA TOTUL PESTE NOAPTE SÄ SE REALIZEZE ??? VRETI CA CE IN 25 DE ANI NU S-A FÄCUT ,SÄ FACÄ DRAGNEA INTR-UN AN ???? CUM GÄNDITI ???? ACU CÄ S-A MAI MISCAT CEVA IN TARA ASTA , SI S-A MAI REALIZAT IN ULTIMUL TIMP CÄTE CEVA BUN , NU BÄ CONVINE ???? SAU VRETI CA DRSGNEA SÄ BATÄ DIN PALME SI PESTE NOAPTE SÄ APARÄ AUTOSTRÄZI. ?? AVETI O GÄNDIRE IRATIONALÄ DATI TOT IN ÄLA CARE E DE PARTEA POPORULUI SI A TÄRII SI APÄRATI PE CEI CE VOR SÄ DISTRUGÄ ROMÄNIA. IN HALUL ÄSTA V-A MANIPULAT BOT ?????? RUSINEEE !!!!

  5. Sa ne organizam mai multi si daca jandarmii vin cu armele de razboi si noi trebue sa luam masuri sa ne aparam tara si nu vagabonti!!! Vor vedea ce nu a vazut Ceausescu

  6. Adunare generala stopare la tot nimeni la munca si toata lumea la bucuresti Da Asa vom da guvernu jos, vreme un nou guvern de oameni cu capacitate si tineret, neam saturat de capusi invechite Revolutie!

  7. Ca sa ii putem învinge trebuie să ne organizăm si sa începem o grevă generală. ASA i-am dat jos si in 20 dec. SI apoi in 21 si 22 CAND aproape toată țara a intrat în grevă. Suntem 80% din popor si nimeni nu ne poate opri!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

carturesti.ro