evomag.ro

4 thoughts on “Stiri_Turism_UCENICUL PARIMTELUI ARSENIE BOCA, ALEL CATRE TOTI ROMANII : ROMANIA TV 29 SEPTEMBRIE 2018

  1. Vedeti ma psdistilor…si domnul popa asta a zis ca dragnea are dracul hotiei/coruptiei in el…:))))…da ca idee rtv, pe nenea asta popa tanda, de unde l ati mai scos?…si bai psdistilor, la referendum puteti vota si nu….ca nu conteaza intrebarea sau raspunsul…conteaza doar numarul…pe care sper sa nu l atingeti!!!…

  2. Ar trebui,, propovăduita '' puterea în rugăciune. Sa fie ploaie la timp, vreme buna, cazuri grele rezolvate, bunăstarea tarii, ce au oamenii nevoie. Toti profita de pe urma parintelui A. BOCA, numai el saracul nu a profitat nici de ajutorul lui Dumnezeu sau de propria putere. A rabdat omeneste toate caznele, a făcut minuni ca și Hristos, tot omeneste. La el nu a avut importanta suma de bani. Numai Dumnezeu cu ajutorul și puterea Sa. Ptr oameni. Și mântuirea lor.

  3. Ce te ai Îngrășat ma Boule ? Ce Burdihan. Ai facu ? Erai ca o ata cu Aproximativ. 20 de ani in Urma . Am venit la Minastire cu prietena mea Elena si ea a vrut sa vorbeasca cu Tine ! Ce Nervi ce Grimase ai. Facut in Altar ? Mai mult au facut Festa ie la Un Boutiq in Baragan , si ai Aruncat cu Aghiasma peste Cirnati si Slănina. agățată. In Cirlige ! Asa te a invatat. Arsenie ? Pentru Bani ai Sfințit. Carnea de Porc ? Si acum. A dat. Pesta Porcina. Peste. Porci ? Cristos nu minca. Carne de Porc. Boilor , ca era mai bine sa va jugănească. Ca pe VIERI ( porci )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

carturesti.ro