evomag.ro

Stiri_Turism_STIRIPESURSE.RO Declaratii Iohannis după vizita in Israel a lui Liviu Dragnea si Viorica Dancilahttps://www.stiripesurse.ro STIRIPESURSE.RO Declaratii Iohannis dupa vizita in Israel a lui Liviu Dragnea si Viorica Dancila.

Sursa Video

loading...

stiri turistice de ultima ora

bestkids.ro

13 thoughts on “Stiri_Turism_STIRIPESURSE.RO Declaratii Iohannis după vizita in Israel a lui Liviu Dragnea si Viorica Dancila

 1. Asa cum a distrus Teleormanul ,asa va distruge si Romania . Dragnea ne vinde pe nimic dar in schimbul unui comision maaaare pt el. Daca nu ar fi fost asa ne-ar fi1 spus si noua cam ce cauta pe acolo impreuna cu prim ministrul. Dar nu a spus nimic, au plecat pe furis. Este evident.

 2. Bravo Dragnea si Dancila o palma peste bot data celui care este contra voastra cu intentia de a-si face "partidul meu" si de a vinde tara incetul cu incetul….Face numai ce-i place parca ar fi pe mosia masii nu slujitor al Tarii Romanesti pentru care n-a facut nimic pana in prezent….na-si putea spune ca am avut politicieni buni ci toti au concurat la vanzarea acestei minunate tari.
  Acum cu tine s-a pus capac si cu ajutorul plagiatoarei kiovesi

 3. Cu un bidon de benzina la ora 03:00 dimineața trebuie să mergem în grup mare să dăm foc 🔥 la toate palatele Draganistanilor care au furat banii cetățenilor, trebuie să se vadă în toate Televiziunile din lume că nu mai vrem să fim furați, doar așa îi obligăm să se facă justiție,😡 ca pe timpuri fraților, nimeni nu poate face nimic la câteva mii de persoane unite, nu există lege, noi suntem legea, noi cetățenii civici.

 4. La invitatia cui , a plecat Dragnea si Dancila in Israel?!
  Patroana asociatiei de femei din Prrrrrrrrrrrr…SD, spune ca mutarea ambasadei este hotarata de presedintele PENAL al Camerei!
  De cand hotaraste presedintele Camerei, indiferent cine este acesta, politica externa a tarii mele? Tradarea intereselor nationale nu se prescrie si trebuie sa se pedepseasca ca atare.

 5. apasa greu dosarele lui Dragnea…isi vinde pielea ca URSUL…la schimbul dosarelor sa se linisteasca apele in curtea lui… nu e nici o diferenta intre Ponta si Dragnea referitor la vizitele lor cu destinatie comuna…asa merg cu plocolul…si cu capul aplecat…iar Domnita poate si cu fustita ridicata…ca doar e o slujitoare trup si suflet dedicata in ceea ce face…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

carturesti.ro