evomag.ro

Stiri_Turism_Stirile de Astazi – DgTv ( 28 Iunie 2018 ) ora 16:00Cele mai noi stiri doar aici, actualizate zilnic pe Actual News. Abonati-va.

Sursa Video

loading...

Stire turism romania

bestkids.ro

7 thoughts on “Stiri_Turism_Stirile de Astazi – DgTv ( 28 Iunie 2018 ) ora 16:00

  1. Bio, oricum nu există….totul este otrăvit pe pământ…..ploi acide,aer care nu este cum era odată…..ne place să gândim că e bio…..doar că sunt prețuri mai mari….Cine ne garantează că nu sunt produse din import…Majoritatea vânzătorilor din piețe au mâini nemuncite, iar doamnele manichiura făcută….rar vedem cate un țăran pe piață….

  2. Ce modificări la lege..!!!!…..ce legi frumoase pentru parlamentari…….în nici un caz pentru oamenii de rând….atunci să vedeți dragi români…!!!!!!!!bătaie de joc……votați psd…..

  3. Javroo de cité ori lumea iese In strada voy bovinele lui dragnea dati legi si mariti pensiile !!Crapati ar ochii de joiana floreana !!!Dute dracului la pascut iarba ,balegoaso ,cine te asculta si te mai crede!!dragnea sobolanul din porumb .!!!Hoooo!!!

  4. Asa majorari cu lupa mai rar! Completeaza cu cizme de cauciuc, colaci de salvare pentru fiecare pensionar, gratis ca esti f generoasa; se inneaca oamenii, ca nu desfunzi canalele si sa nu te apuce plansul ca-ti strici tenul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

carturesti.ro