evomag.ro

Stiri_Turism_Starea Naţiei – ediţia best of din 2 decembrie (@TVR1)În fiecare sâmbătă, de la ora 12:00, la TVR1 vedem cele mai bune momente ale săptămânii din emisiunea Starea Nației. De luni până joi, Dragoș Pătraru vă …

Sursa Video

loading...

stire turism

bestkids.ro

5 thoughts on “Stiri_Turism_Starea Naţiei – ediţia best of din 2 decembrie (@TVR1)

  1. Iar cu biserica. Bag sama ca mitale nu ai fost cununat in biserica,copilul nu l-ai botezat la biserica si cand o fi sa mori nu o sa treci prin biserica in mormantul din cimitir ci te parpoleste la vreun crematoriu si-ti va da cenusa la canal ? Zic si eu nu dau cu parul. Despre celelelte probleme pe care le spui sunt cu totul de acord cu dumneata.

  2. Se tae de la stat se da la GUVERNANTII .PAI CACANARII DE LA GUVERNARE NU AU NEVOE DE HRTIE IGENICA PT A SE STERGE LA CUR ATUNCI CAND POPULIMEA SE REVOLTA .PAI NUI GUVERNUL ROMANIEI O ADUNATURA DE JEFUITIRI DE NEAM SI TARA .

  3. Eu muncesc de mic copil pt a supravetui nu pt a trai .Am 20 de ani de munca cu dari catre Hotii care au furat contributia mea depusa la Statul Paralel nu am beneficeat de nimic de la stat .Exemplu salariu de incadrare 1.650 pe cartea de munca 1.350 net Chiria 850 ron luna 70 TRASPORTUL .INTRETINERE LUMINA GAZ INTRETINERE INTERNET 300 IFUNCTIE DE ECONOMILE CARE LE FAC LA APA LUMINA SI CALDURA .DUPA CAE 200 ROM BONURI CARE PE ZI CHELTUIESC CU PACHET LA MUNCA SI MASA ACASA SE DUC 50 RON ZILNIC .PRODUSE COSMETICE DE IGENA PERSONALA ASTA SA NU PUT IN SOCETATE HAINE SOLUTI DE CURATAT IN CASA DE SPALAT VASE SI DETERGENT .ETC PROBLEME MA INTREB ce facem cu sanatatea . Etc probleme cu statul .Acedt lucru se intampla din 89 pana in 2017 Nu mai vb de legile proaste si nesiguranta la locul de munca .Ei se fac ca ne platesc si noi ca muncim .Bubuie economia care ajunge la Cacanari politcu si nu la Statul Romaniei .

  4. Cresterea economica reala este insotita in paralel si de cresterea economiei subterana. Castigurile din economia subterana Nu sunt monitorizate de BNR si ele pun presiune Pe conversia RON EUR datorita dorintei de conversie a castugurilor economiei subterane in EUR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

carturesti.ro