evomag.ro

5 thoughts on “Stiri_Turism_PUTERILE SECRETE – Invitat VALENTIN TARCA

  1. Dimineaţa de 31 decembrie 2017 —Îmi pare rău Valentin ,dar iată ,la un an de la previziunile tale ,justiţia despre care credeai la început de an aveai încredere ,ACUM A FĂCUT PRAF ADEVĂRATA JUSTIŢIE ÎN INTERESU PSD., lumea iese mereu în stradă…..ce ai făcut cu cele 25000 de cărţi ? -le-ai preluat ? domnul primar te ajută ?

  2. Am văzut la aproape un an distanţă emisiunea realizată la 5 ian.2017. Şi acum îl întreb pe Valentin dacă a făcut cunoscute tinerei generaţii materialele care ne justifică prezenţa noastră de mii de ani pe acest pămînt. Văd că nimeni nu mai deschide acest subiect.

  3. Bravo nu ne lăsa să devenim scrizofeni așa cum o fac de sute de ani cei ce ne-au cotropit jefuit și tot nu s-au saturatvor să ne pierdem Identitate până la ultimul Român.Neau luat slugi sclavie de bună voie trebuie să pribegim pe pământ străin să le slujim lor și prin minciună să ne uităm țara noastră România……Nu vă lăsați intimidați nu-i lăsați să ne ia Casa . Oriunde în lume ne aflăm dorul de Casă de Pământ nostru drag din care ne-am născut .Iar acum manipulare Românilor de a alerga în lumea întreagă lăsând acasă bogăția adevărată muncind peste puterile lor ptr CE???????

  4. AU FOST 11 COMENTARII . A RAMAS DOAR UNUL . NIMENI PINA ASTAZI NU SI-A PERMIS SA MA CENZUREZE ASA CUM ATI FACUT-O VOI , CEI PE CARE CHIAR V-AM CREZUT PRIETENI . EMISIUNEA A AVUT O ORA SI JUMATATE . ASTA ARE DOAR O ORA . UNDE ESTE RESTUL ?????????. O JUMATATE ORA DE ORA AM VORBIT DEGEABA ,NU ???? . NU , VA INSELATI. EU NICIODATA N-AM VORBIT IN VINT . CINE ARE URECHI DE AUZIT SA AUDA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

carturesti.ro