evomag.ro

29 thoughts on “Stiri_Turism_PUTERILE SECRETE 2016.11.18 – Omenirea incotro?

 1. Despre sfarsitul lumii nu stie nici Fiul ,numai Tatal. Dar inaintea sfarsitului apar tot felul de semne , cum ar fi cei care lovesc in biserica lui Hristos, ezoteristii,sectarii,blasfemiatorii si cei care stramba adevarul Scripturilor . Dumnezeu sa te ierte, omule, ca pe multi ii indepartezi de Biserica cu invataturile tale !

 2. Din ciclul Mos Craciun si prietenii sai. Ciorba mistica cu specialisti de mana a IV -a. Siktir! Apucati-va de alta meserie pe care s-o faceti serios si responsabil. Nu mai umpleti lumea cu mizerii fantasmagorice.

 3. Sa ne fereasca Dumnezeu de aceste inselari demonice!Andrei Sigurov nu este preot al Bisericii Ortodoxe Romane, el apartine de o structura schismatica si invatatura lui este neortodoxa, inselatoare si blasfemiatoare. Feriti-va de proorocii mincinosi!
  preot Matei Vulcanescu

 4. IN -FINIT De ce apar conflicte ? Biserica a creat conflictele si omenirea a inceput sa se razboiasca cand au aparut primii preoti care au divizat oamenii si au creat imperiile si regii.Un POPOr proFUND credincios ? La inceput a fost cuvantul si el vorbeste prin sine insasi ?

 5. Da d-le Singurov , frica este o energie grea care blochează. Puteți învăța oamenii care vă ascultă cum să se elibereze de ea? Și să nu mai permită acestei energii să-i înlănțuie? Întreb pentru că în nici un sistem de învățământ fie comunist fie capitalist această temă nu a fost și nu este inclusă… ori învățământul este totuși  o formă obligatorie de educație în masă…  🙂

 6. Sunt de acord cu scoaterea Icoanelor, și picturile din Biserici și toate instituțiile deoarece acestea sunt Idoli făcuți de mâini omenești, Este prima poruncă legea lui Moise

 7. Sâmbăta este ziua de Sabat. Iar nu mergi la Biserică doar Duminica și în cursul săptămânii facem numai prosti, eu cred că trebuie să te pocăiești și zi de zi să fi mai bun decât ieri. Casa adevărat este Biserica ta

 8. Ai dreptate omule, dar nu mai cred decât în Creator, și în mine căci eu sunt Templul viu al Creatorului și Biserica este Familia mea. În duh și adevăr trebuie să ne rugăm împărăția lui Dumnezeu este în interiorul tău. Este cel mai bine să gândim pozitiv și o conștiință Bună și cea mai bună terapie este să te vindeci singur fă binele și regretă răul vorbind tu și cu Creatorul pământul, apoi nu mai greși, și dacă mai greșești, încerca până vei reuși nu renunta, vei învinge răul din inima ta. Mult succes Unul este Creatorul făcătorul și el este Duh și nu Om.

 9. Omul cu contiinta intelege tot ceea ce spune acest minunat preot; lumina interioara a fiecaruia este aliniata la o frecventa anume; este bine ca s-au trezit multi oameni care inteleg tot ceea ce se spune in emisiune, incluzand partea stiintifica si partea ezoterica; este posibil ca noile energii sa poata patrunde si in creierele celor care nu sunt de acord cu cele ce aud; ne rugam cu credinat si cu iubire pt.toate fiintele !

 10. Oamenii cu educatie din USA s-au saturat de Clanul Clinton care se considera deasupra legii,care au transformat praful de democratie care mai este in CORUPTIE.

 11. Poate ne spune cineva ce putem intelege sau interpreta atitudinea preotilor din tara noastra,AFACERILE care le fac pe pielea enoriasilor?Zicala :"fa ce zice popa nu ce face popa",asta este LOZINCA lor a preotilor care nu servesc lui DUMNEZEu ci lui MAMONA.Iisus Hristos nu a spus nicaieri aceasta LOZINCA a preotilor.Da, FRICA da dovada de necredinta deci preotii sunt necredinciosi, cum mai pot sa mai  merg sa-mi spun pacatele sau sa iau Sf. Impartasanie de la un preot care este numai pentru BANI si avantaje?In zona in care sunt, preotul nu mai citeste pomelnicele dar cere taxa pe an pentru a citi pomelnicul si se scuza ca nu-i mai da voie Prea Sfintitul.Deci numai PREOTII sunt cei care indeparteaza lumea de biserica.

 12. Popa ezoterist yogin, levitationist si reikist."Eu sint open-minded" zice ghiujul asta care aduce mai mult cu uciga-l toaca.Vai de amaritii care se lasa pe miinile lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

carturesti.ro