evomag.ro

31 thoughts on “Stiri_Turism_PSD-istii se tem de postarile de pe Facebook

 1. Nu mai mâncati.rahat.despre PSD.Lucrurile sant ascunse. si complicate.majoritatea știrilor despre Dl.Dragnea(pe care il respect) sant false.Cine vrea capul lui Dragnea? Idiotule de Iohanis. Care isi pune oamenii din companiile multinaționale….securistii…la lucru.Deranjeaza pe multi.Vrea ca poporul sa trăiască mai bine……Cine ne vrea raul ca nație? Cine ne invrajbeste?Multi.!Nu va lăsați manipulați.Voi vota in continuare PSD.

 2. Ia de aici Mr Zetea: Te fut in gura pe tine si familia ta de comunist imputit iei muie tu si tot partidu ala corupt de care apartii!Ma cac in gura ta si pe tot neamu tau de animale.

 3. THE LAW OF JUNGLE.. DIN DECEMBRIE 89….PINA AZI.. BUSH.senior a plecat, Orwell,comunisti,la fel..a ramas Ferma Porcilor, scroabelor si restul animalelor..un orwell.daca ies si cer ceva..Dialogul..vine..Avem de toate,ptr popor..gaze..tot din banii lor,de la buget..

 4. BA SI TU MINTI CU COPILU SI CU FAMILIA NUMAI ESTE CUM A VOST PROASTA ROMANIA PANA ACUM TEJNOLOGIA IA RIDICAT PE TINERET MULT RAU DE TOT ASA K TOT GUVERNU TREBUIE DAT JOS ADIK TOTU TREBUIE IN PARLAMENT NUMAI TINERI BOSOROGILOR

 5. Sunteți Creștin Ortodox?
  Înseamnă că ar trebui să urmezi drumul lui Isus.
  Vai de voi cărturari și Farisei care subjugati frați voștri care v-au votat să îi cârmuiti spre bine
  Voi cei mai mari Țări trebuie să fiți slujitorii fraților voștri
  Cel mai mare dintre voi să fie cel mai mic.

 6. Cat de fetite se dau mizerabiilii astia de pesedisti. Ei lovesc, si cand vrei sa ripostezi, fug dupa fusta mamei si striga: ,, mami, da' cutare vrea sa ma bata''! A fost o atentionare. Cand ma-ta iti spune ''ai grija pe unde traversezi sau cu cine umbli etc'', asta inseamna amenintare? Vedeti instigarile vadite la violenta din partea pesedistilor din ultimul an si jumatate. Palada, postarile proviolenta la protestul diasporei, jignirile, Palada batausul etc. Sunteti niste mizerii si veti sfarsi ca Ceausescu toti membrii corupti al acestui partid-flagel pentru Romania. Muie cu tona pentru psd+alde+udmr+ antene+rtv pana va-necati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

carturesti.ro