evomag.ro

Stiri_Turism_Podcast de week-end – ep. 57 – Statul nu știe câți angajați areStatul nu știe câți angajați sunt, dar e plină țara de oameni care așteaptă să știe să ne gestionăm sănătatea, drumurile, ce avem și ce nu avem voie să …

Sursa Video

loading...

Stire turism romania

bestkids.ro

10 thoughts on “Stiri_Turism_Podcast de week-end – ep. 57 – Statul nu știe câți angajați are

  1. Tziganul Vee m-a trimis aici, beton canal. Cautam de ceva timp o voce moderata care sa analizeze stirile de pe la noi. Talk Show-urile imi dau atac cerebral si de jihadistii din #resist nici nu mai zic. in fine, multa bafta.

  2. Eu asta am gasit despre revisal pe net. Not a Ciolos invention

    Programul Revisal exista inca din 2006, insa inregistrarea contractelor la ITM doar prin intermediul Revisal se face din 2011. Este si acum CIM, nu a fost scos din uz contractul, se semneaza si acum, prestarea activitatii in lipsa lui fiind ilegala.

  3. No nu ma omorati daca intreb dar de unde e faza cu s'il vous plait monsieur, nu de alta dar vreau sa stiu si eu referance-ul ca sa pot rade mai bine :)))
    Si btw nu era prin 1920 moda cu partide Conservatoare Progresiste? Stiu ca insemna altceva progresismul pe atunci dar inclusiv Republicanii aveau asa ceva.

  4. Întrebare: Am auzit(citit titlu de articol ) că Trump o refuzat ”oferta” UE de a reduce tarifele auto la zero între SUA și UE. Sunt ocupat săptămâna asta și nu am timp să cercetez mai în detaliu, îmi poate explica cineva care ii faza mai exact și ce s-o întâmplat mai exact?

  5. Stai putin si Stefanut cel Micut cand a impus armatei sa tine tot postul pastelui (40 de zile fara carnita in afara de niste dezlegari la peste) sau postul negru de pasti si nu numai si in acelasi timp a castigat cu armata impotriva turcilor cum e (nu ca as vrea ce e in finlanda, dar posturi normale s-au mai tinut cu intreaga armata Stefanut a fost doar cel mai dur)?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

carturesti.ro