evomag.ro

Stiri_Turism_Podcast de week-end – ep. 27 – Perioada grea pentru activismul leftistSoborul mediatic românesc a omis convenabil câteva detalii despre așa-zisul "activist pentru drepturile omului" reținut la Nădlac. În alte știri, actualul guvern reușește …

Sursa Video

loading...

Stire turism romania

bestkids.ro

14 thoughts on “Stiri_Turism_Podcast de week-end – ep. 27 – Perioada grea pentru activismul leftist

  1. Nu mai înțeleg nimic, în alt filmuleț postat pe 28 Iunie ne etichetați pe noi cei de la Noua Dreaptă ca "lăbarii de la Noua Dreaptă" și acum beți cu cei de la Noua Dreaptă până la 3 dimineața???? Ciudat!!! Mai rămâne să ne spuneți că ați făcut dragoste cu Vlad Viski.

  2. Ati observat ca comunismul si egalitarismul sunt defapt acelasi lucru ? Ambele curente create si promovate de EVREI in tarile europene dar nu la ei in Israel bineinteles.. oare de ce ?!?!?

  3. Mah, nu mai pronuntati numele localitatilor aiurea :)) Nu se zice Pecíca, e Pécica (ca numele vine de la Pécska) si asa se pronunta si de catre localnici 😀
    Aceeasi chestie si cu Nădlac (pronuntat corect cu accentul pe ă), pocit in afara vestului tarii ca Nădlag cu accentul pe u.
    Challenge: cum se pronunta Becicherecul Mare? 😛

  4. Bunica-mea mi-a povestit ca atunci când era bebeluș ( prin 44 ) au venit niste rusi acasă la strabunica-mea si au jefuito, norocul ei era ca un soldat german care era pe acolo a salvato de ce era mai rău. Neamțu' a așteptat ca rușii sa se îmbete si după le-a tras o bătaie si i-a izgonit de la strabunica-mea de acasă. După cică iar fi dat o ciocolatica bunicimii. True story.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

carturesti.ro