evomag.ro

Stiri_Turism_Peste 30 de persoane au depus plângeri la Parchet împotriva jandarmilorProcurorii militari cer ajutor străzii. Protestatarii nu se așteaptă fără motiv de jandarmi azi și mâine la Parchet pentru a depune plângeri. Sunt chemați …

Sursa Video

loading...

stire turism

bestkids.ro

3 thoughts on “Stiri_Turism_Peste 30 de persoane au depus plângeri la Parchet împotriva jandarmilor

  1. Bărbatul in alb cu eșarfă pe față si in jurul gâtului, a făcut mare vâlvă a coordonat de vineri seara din 10 august,bărbatul in alb m- a prins de mâna si ma- a smuls telefonul I – am strigat sunt ziaristă s – a legitimate. bărbatul mi-a tras in mijlocul jandarmii ,luații si pe asta ? . frumos vocabular ,comportare de un cioban care e cu animale ,de cultura ,nu am cuvinte,si mai ales de o ziarista,si daca ar fii o femei simpla ? a e România si PSD care a distrus in totalitatea tara fara a investi in educația sau cultura si au persoane la conducerea tari după interes propriu .

  2. Rusine Jadermeriei Romane.Trebuie reformata.Trebuie persoane instruite si cu scoala.Un test psihlogic trebuie sa faca.nu toti ciobani si persoane agresive .Astia sunt Jandarmi.Cum poti lovi persoane care ridica mainile in sus ?RUSINE.CINE A DAT ORDINUL DE INTERVENTIE ,TREBUIE TRAS LA RASPUNDERE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

carturesti.ro