evomag.ro

Stiri_Turism_Numărul fetelor de care a profitat DJ Boroş ar fi mult mai mare decât se anunţase iniţialVezi jurnalul de știri pe Antena Play: http://goo.gl/QchGDs Cazul DJ-ului care profită de copii cu promisiunea că le face vedete capătă o amploare șocantă.

Sursa Video

loading...

stiri turism

bestkids.ro

8 thoughts on “Stiri_Turism_Numărul fetelor de care a profitat DJ Boroş ar fi mult mai mare decât se anunţase iniţial

  1. care traume? :)) pizdele încep să o ducă la gură de pe la 11 ani, și asta pt că vor ele. pun pariu că 80% din voi ați făcut.o cu minore gen 16 ani (deja profesioniste) la fel și voi fetelor cca in același procent la 16 rupeati patru cu tipi +18. se întâmplă, e firesc(asa.i rasa umană) toți o fac dar nimeni nu recunoaște. întâmplările astea o să fie comedie pura in lecțiile de istorie din 2200 :))

  2. care traume? :)) pizdele încep să o ducă la gură de pe la 11 ani, și asta pt că vor ele. pun pariu că 80% din voi ați făcut.o cu minore gen 16 ani (deja profesioniste) la fel și voi fetelor cca in același procent la 16 rupeati patru cu tipi +18. se întâmplă, e firesc(asa.i rasa umană) toți o fac dar nimeni nu recunoaște. întâmplările astea o să fie comedie pura in lecțiile de istorie din 2200 :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

carturesti.ro