Vezi jurnalul de știri pe Antena Play: http://goo.gl/QchGDs Cazul DJ-ului care profită de copii cu promisiunea că le face vedete capătă o amploare șocantă.

Sursa Video

loading...

stiri turism

Similar Posts
loading...

8 Comments

  1. care traume? :)) pizdele încep să o ducă la gură de pe la 11 ani, și asta pt că vor ele. pun pariu că 80% din voi ați făcut.o cu minore gen 16 ani (deja profesioniste) la fel și voi fetelor cca in același procent la 16 rupeati patru cu tipi +18. se întâmplă, e firesc(asa.i rasa umană) toți o fac dar nimeni nu recunoaște. întâmplările astea o să fie comedie pura in lecțiile de istorie din 2200 :))

  2. care traume? :)) pizdele încep să o ducă la gură de pe la 11 ani, și asta pt că vor ele. pun pariu că 80% din voi ați făcut.o cu minore gen 16 ani (deja profesioniste) la fel și voi fetelor cca in același procent la 16 rupeati patru cu tipi +18. se întâmplă, e firesc(asa.i rasa umană) toți o fac dar nimeni nu recunoaște. întâmplările astea o să fie comedie pura in lecțiile de istorie din 2200 :))

  3. o sa iasă cu dozatorul spart!!😂😂😂😂

  4. Boroș merită castrat!!!!!! nu merită să-și plimbe testiculele pe tera!!!

  5. DJ… buna asta
    "baiatul" asta are 40 de ani

  6. Are fata de pedofil libidinos, astora le trebuia taiate testiculele si penisul, pe langa 50 ani de puscarie unde trebuia facut " femeie " si ars in tub.

  7. jegodie penala ce esti! meriti torturat!si taiat p….

  8. doamne fereste ce incult bag pula in gura lui dj boros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *