evomag.ro

Stiri_Turism_Maramureș. Baia Mare se ridică împotriva PSDMalin Bot a realizat un nou material video. Am ajuns si in Baia Mare unde am vorbit cu maramuresenii de aici. Puteti sustine acum direct activitatea mea pe …

Sursa Video

loading...

stiri turism

bestkids.ro

35 thoughts on “Stiri_Turism_Maramureș. Baia Mare se ridică împotriva PSD

 1. BAIA MARE se ridica? care? aia care lau votat in numar mare pe primarul penal pretenasul elenei udrea? e pacat mare pacat,citiva romani normali nu se numeste baia mare,si nu conteaza nicaieri in special la vot.

 2. Bravo Maramureș sunteți adevărați patrioți urîți coruptia aceasta e ceva bun pt început.
  Mă bucur de voi adevărați bărbați nu cîcăciosi că bistriteni care au mers cu zeci de autocare că să sustină un mare corupt de la ciuma rosie

 3. Esti asa de difuzat pe tv ca eu abia ieri am auzit de tine.Mai bine zis am vazut reportajele tale pe net. Am ajuns la concluzia ca la tv totu e cenzurat. Reporterii de la televiziunile cunoscute pun intrebari la comanda, ocolitoare, care par colorate dar nu supara intervievatul. Nastase ti-a dat de inteles intr-un interviu ca te face in nas. Ca viata e asa si pe dincolo, in sensu ca te ingroapa pe dealurile moldovei ca schiopu ala de Alcapone de Romania. Watch your back :))) In august e protest? Iesim din Satu Mare si noi astia care am protestat la tv pana acuma

 4. La Stiri am remarcat ca li s-au daruit parlamentarilor si celor din guvern dictionare de lb. romana si gramatici ale limbii romane. Daca au ramas repetenti si trebuie sa o ia de la 0 este vina lor, De ce s-au cheltuit aproximativ 60.000 lei pe aceste " cadouri", din banii nostri, trebuiau sa si le cumpere singuri, Ce rusine , o multime, o gloata de repetenti care reancep clasa intai !Ar trebui sa dea si examen in final, la ce bun sa aiba aceste carti si sa nu le foloseasca? TREBUIE FIXATA SI DATA EXAMENELOR ca pentru orice elev.

 5. malin ce se intampla mai este o luna jumate si sau strans doar 200 de mi de semnaturi, ai facut si faci o campanie extraordinara , de ce nu sunt romanii mai receptivi , ??

 6. Romanilor le e frica ! de ce ? pentru ce ? de cine???? pentru un salari de la Stat ! pentru 2000 de Lei ??? vor trai in Dictatura !!! condusi si Furati de Mafioti si Hoti !!!

 7. Lasitatea nepasarea implicarea comoditatea neimplicarea teama de necunoscut .Nu exista persoane care sa se teme .Multii Romanii nu stiu sa profite de momentele in care scanteia se aprinde .Suntem o natie de lasii fricosii etc .Ne inecam ca tiganul la mal .

 8. Ma indrept de la munca spre casa de la schimbul 2 in parcarea corffure bv un grup de tineri etalati pe infatisare si nu pe caracter dezorientati in spatiu sau oprit la o masina admirando incercand sa se dea interesanti celor din grup evident fiecare grup are un Alfa Efectul de turma .Ei vb de masina impresionati fara sa se intrebe pt a obtine acel lucru ce trebue sa faca ? Atunci eu mi am pus semne de intrebare ??? Daca generatia 2000 pune pret pe ambalaj si nu continut inseamna ca parinti lor au o problema .Desi multii au suferit in trecut stand la cozii rabdatorii pt un trai mai bun acesti copii nu fac decat sa duca mai departe idealul prostimii .Asa popor asa tara

 9. De aici se poate vedea ca PSD nu mai poate genera oameni corecti, ei genereaza doar oameni prost instruiti, dar cu diplome, lipsiti de personalitate si, prin urmare, fara demnitatae.

 10. Salut din diaspora tot grupul! EI înțeleg bine
  situația, dar până în 2020 am pierde f.mult teren.Acum ÎNCĂ beneficiem de protecția și supravegherea NATO și UE.Or, de vreme ce vor intra legile date vom fi îngrădiți, expuși la abuzuri incomparabil mai mari.In 10 Aug.chiar că e ultima noastră șansă!

 11. SALUTARE FRAȚILOR VĂ SALUT DE DE PARTE ,MĂ BUCUR CĂ A-TI AJUNS ÎN ȚARA MARAMUREŞUL ACOLO MA-M NĂSCUT ŞI EU !!,JOS TOATE PUTRĂGĂILE COMUNISTE ,CUMA ROŞIE COMUNISTĂ ,GUNOIELE BOLŞEVICE .ACEŞTI ÍNFRACTORI NE-VORDUCE LA-RUINĂ.BRAVO ,I UN SALUT PENTRU REZIST .!!.NE-VEDEM ÎN ZECE AUGUST ÎN BUCUREŞTI !!!!!.

 12. Dar, io' totusi nu cred ça fara interventie straina, nu se poate rezolva situatia! Datorita, imi pare rau, mamaligiei romanilor. Imi pare rau, ça zic asta, dar, judecati si voi!!! Cati ani am rabdat mizerabila viata pe care ceausescu ne'a impuso!!!

 13. De la "interlopi" ça militie privata, pana in ziua in care dragnea sau cineva din mafia psd va décide ça cutare sau cutare ziarist sau politician sau pur si simplu un cetatean obisnuit care à indraznit sa'l injure pa dragnea sau mai stiu io' pa care lepra, trebuie sa DISPARA, mai e un minuscul pas !!!

 14. Domnule Bot, politia si jandarmeria au devenit organe de represiune la fel ça si pe vremea cealalta !!! Doar sunt in mana psd. Plus militiile private formate din "interlopi", cum li se zice!!!

 15. Domnu Malin ducetiva la autogările mari de pleacă Romani în străinătate acolo puteți primi semnături multe loati legătură cu șoferi de autocare ei poate aduce multe semnături

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

carturesti.ro