evomag.ro

Stiri_Turism_MAMAIA 2017 – New Best Official Promo – It’s time to visit ROMANIA !!!Ati vizitat vreodata Ibiza, Miami sau Cancun? În 2017 a fost timpul să te distrezi în Mamaia. Vizitați ROMANIA! Rezervati-va vacanta pe …

Sursa Video

loading...

turism romania

bestkids.ro

34 thoughts on “Stiri_Turism_MAMAIA 2017 – New Best Official Promo – It’s time to visit ROMANIA !!!

  1. So bad editing. Everything is zoomed in and fast. You can't see a shiiiet. Maybe it's nice place, but guy who edited this is below amateur.

  2. O fi frumos sa vezi delfinii aia chinuti pt amuzamentul unor dobitoci. De ce nu aratati si taranii a caror valoare este doar banul si care mananca seminte,fac gratare si beau bere,pe aia de ce nu ii aratti??? mamaia statiunea cocalarilor si a frustratilor,jumatate dintre ei isi permit acel lux din banii parintilor,nu merci nu as da vama pe mamaia nici sa ma bati

  3. NARCISSIST SLUTS WHITE TRASH YOUNG FOLK GAYS BIGOTS GYPSIES MOBSTERS ….NO THANKS I AM GREEKARUMANIAN AGE 33 I GOT BURNT WITH RUMANIAN RACE AND POOP SMELL OF RUMANIAN CITIES AND MANNERS FOR OVER 26 YEARS ! NO GRAZIE !
    THERE ARE SUCH PLACES AS BIULGARIA CROATIA GREECE ITALY SLOVENIA POLAND i have seen many of them and similar ones ! LISTEN TO MY SIDE OF STORY AS WELL YOUTUBE IS KINDA HALF FAKE NEWS U KNOW ! USE UR DAMN BRAIN AND THINK FOR URSELF !

  4. Eu tot nu inteleg cum e posibil sa fie mai scump la noi decat la greci, spanioli sau chiar bulgari… Conditiile din tarile enumerate sunt cu mult peste ce e la noi din toate punctele de vedere! Acuma stai sa vezi ca iar se trezesc unii "patrioti" pe aici sa spuna ca vorbesc de rau Romania. Nu, eu nu vorbesc de rau Romania, ci prostia, tupeul, cocalarismul si hapsanitatea care au infestat Romania la toate nivelurile posibile! Eu nu sunt genul cetateanului dintr-un anumit oras nu dau nume acum (Cluj) care sa vina cu ifose de autonomie crezandu-ma buricul Europei. Sunt niste clipuri pe YouTube de la Untold in care niste straini comentau si felicitau Romania pentru festival si niste cretini de romani travestiti un unguri din Cluj (ca altfel nu se pot numi) veneu si il corectau scriind: "This is not Romania, this is Cluj-Napoca"! Si nu e vorba de unul singur ci de mii asemenea specimene cu comportament reprobabil care in vreo 15-20 de ani vor ajunge in apraratul de conducere al tari si vor face prapad!

  5. Sa fim clari, la Mamaia se merge doar pe baza de distracție, la fun, pentru viața de noapte..pentru concedii in familie se merge in alta tari menționate mai jos. Doamne Ajuta p.s: Felicitări pentru promo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

carturesti.ro