evomag.ro

Stiri_Turism_Grenade acustice si munitie neexplodata, ramase in urma jandarmilorÎncepe să se facă lumină în ceea ce privește muniția pe care au folosit-o gendarmii la protestul Diasporei. Aceștia au aruncat în mulțime cu grenadă cu gaz iritant, dar și …

Sursa Video

loading...

Stire turism romania

bestkids.ro

20 thoughts on “Stiri_Turism_Grenade acustice si munitie neexplodata, ramase in urma jandarmilor

  1. Jandarmeria au gazat cu buna stiinta oamenii pasnici.A fost totul pud la punct la indemnul lui Dragnea inca de pe data de 8 se stia ca jandarmii au ordin sa oreasca mitingul cu orice pret .!Vorbeste despre Iohanis ca este nazist dar ei se comporta ca nazistii gazand populatia !

  2. Jos dragnea urgent. Nu mai vrem psd la conducerea țării. Jos dragnea. Ne e scârbă de făptura asta. Afara javra ordinara, ca așa ii învățase pe ai lui sa ii zică lui Băsescu. Și ala fu băiat fin ca n-a băgat jandarmeria cu bastoane și gaze in ei ca sa ii sperie măcar ca așa ar fi trebuit.

  3. Daca mitingul a fost pasnic de ce erau inarmati jandarmii , nu le convine PSD-istilor ca oamenii ,drepturile plus demisia guvernului care a dus tara in buza prapastiei ,si cer folosirea fortei , pt .un impostor ca dragnea sitariceanu care fac legi dupa capul lor netinind seama de unele directive privind justitia ,stpirea coruptiei ,tara arata jalnic dupa guvernari distrugatoare , ar trebui schimare din temelii csm iccr cc si alti ,ginditi si pt noi say traim cu

  4. Oricât s-ar încerca inculparea populației de atacuri sau mai știu eu ce plm, conform legislației în vigoare jandarmii au reprimat protestul în mod violent, disproporționat și ilegal. S-au încălcat drepturile omului pe scurt puterea din România efectiv a atacat populația civilă neinarmata cu muniție. Cei care au dat ordinele sunt la fel de vinovați ca cei care le-au orchestrat și indeplinit. CIVILII PROTESTATARI AU FOST ATACAȚI DE AUTORITĂȚI. Nu există scuze și nici cea mai mică justificare pt represaliile din data de 10. Populația trebuie să iasă masiv în stradă și actuala putere îndepărtată și arestați toți din actualul guvern inclusiv păpușarii dracnea și tariceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

carturesti.ro