evomag.ro

16 thoughts on “Stiri_Turism_DOSAR DE POLITICIAN. TARA ARDE SI IOHANNIS TACE P2/2 31 MAI 2018

 1. Domnule Turcescu prezența în pentru o dezbatere publică nu își are rostul având în vedere că Mulți au fost întrebați intervievați de dimineata și Știai că sunt bandiți Ce te face pe tine în măsură să vii și să vorbești la întrebările unui om care are de a face cu tot felul de oameni politici care de fapt nu au ce să discute la această masă lucruri foarte importante dumneata Cred că trebuia să fii un om mult mai în măsură să îți vezi de treaba ta și să încerci să schimbi anumite structuri mai ales viziuni despre această țară și anume să știi bine că cei care munceau au fost băgați la pușcărie cei care a avut să realizezi ceva în România au fost băgat la pușcărie să nu credem că din cauza ta dar faptul că tu vii la această masă și discuți ca orice om politic sau care vrei să debitezi Niște opinii nu te face nimic în măsură să fii calificat pentru munca care a avut o în televiziunea aș vrea mult să nu te mai văd în această postură și să te văd un om care ai un loc de muncă și îți vezi de treaba ta tu si scule întrebările pe care le puneai erau bune erau la obiect dar faptul că vrei să afli pentru un serviciu te face un om periculos și nu te ajută și nici o formă funcția la care tu vrei să devii un om cu o opinie în această țară domnule Turcescu îți mai spun o dată revin și nu vei mai să îți dai tu cu părerea Când știi că ai avut dar face cu oameni care au realizat în această țară mă refer la Patriciu la cei care te iau stiu cine ești și ce au lăsat să faci treaba Deci vreau să nu mai vii să îți dai tu cu părerea în public legat de problemele României vreau să fiu un om care reprezintă o societate în care cei care au muncit în țara asta Sore realizat până acuma să nu fie băgați în pușcărie își doar să fi sancționați prin felul lor de gândire și să aduci o o opinie a ta personală în care se pot reglementa Ce este situații urâte Acel om care vrea să realizeze firme vrea să realizezi muncă România este a doua zi a s cu tot felul de controale și discuții care îl desenează pe acela Nu mă refer și la patron și la cei care vor să aibă bă un statut în țara aceasta Aș vrea să văd ce știi tu să faci în momentul acesta și cât o să mai trăiești în țara asta să văd ce o să faci tu domnule Turcescu Sper că nu ești tu sau nu vrei să înțelegi pentru că de multe ori cămașa La interviurile cu întrebări din astea.

 2. Acuzatia ca presedintele Iohannis a condus IMPREUNA cu Dragnea aducand guvernarea tehnocrata este o declaratie tendentioasa si superficiala care nu tine cont de obligatia Presedintelui de a colabora cu reprezentantii Guvernului si Parlamentului si chiar de a face compromisuri, ceea ce s-a si intamplat. Niciun moment Presedintele nu a aratat ca ar avea "intelegeri de culise" cu PSD-ul, a fost evident COMPROMISUL pe care Presedintele a trebuit sa il faca la momentul respectiv.

 3. Decizia Curtii Constitutionale este nula!
  A fost dobandita ilegal, prin aranjamente facute la WC!
  S-a folosit de informatii false, partiale si tendentios prezendate eronat.
  Membrii Curtii au fost cumparati ori constransi.
  Curtea Constitutionala nu are dreptul de-a da Decizii Presedintelui!

 4. Cand ai vazut tu ca in alegerea acestui incompatibil a stat cineva la coada? alegerea lui a fost poate chiar mai incorecta ca a lui basescu in 2009….a nenorocit Romania in cardasie cu aceasta plagiatoare si analfabeta in justite nu mai repet toate nenorocirile facute cu elitele DNA creiate de ea….2 javre care au distrus ce a mai ramas dupa distrugere lui basescu si predecesori…acum mai vedem a treia javra orban care distruge partidul National….

 5. Viermi ca voi trebuie exterminați de aceea a plecat milioane de români din ţară sau stiţi voi ceva, venim noi în România si vă cotonogim noi pe voi de pupincuristi si securiști ai Mariei Tereza din capul DNA 👊

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

carturesti.ro