evomag.ro

Stiri_Turism_Didina Branici, fost pedagog al Seminarului Huși, face dezvăluiri șocanteVezi jurnalul de știri pe Antena Joacă: https://goo.gl/1GtmpL Un pedagog de la Seminarul Teologic din Huși face dezvăluiri șocante în scandalul fără precedent …

Sursa Video

loading...

Stire turism romania

bestkids.ro

16 thoughts on “Stiri_Turism_Didina Branici, fost pedagog al Seminarului Huși, face dezvăluiri șocante

  1. Mila , ce se intampla acum in Romania , este strigator la cer ! Aplauda pedofilii la scena deschisa , si se mai numesc crestini acesti oameni !! Sun t in America de 27 de ani , dar pedofilii sunt pe viata sex offender!!! In Romania , agream cu ei !!! Diferenta mare de gandire !!! Le dam si flori , ii pupam si mainile, idolatrie dusa la extrem !!! Are si America pacatele ei multe , dar nu in asa hal !!!

  2. Teresa Ana uita-te la episcopul Tomisului cand ia apararea adjunctului sau , spunand ca a baut un pahar de limonada , dar a fost ceva necurat in el , de acea a fost ametit !! A fost beat crita , si prea sfintia sa ( ce nume pompoase ) minte in fata intregii tari !!! Acestia sunt sutanele care indobitocesc o natie intreaga !!! Hiene , sacali si iubitori de bani !!!

  3. Romanul daca nu injura , nu este sanatos!!! Si se considera crestini cu traditie de 2 miiiiiiii de ani , iti este frica sa stai pe langa ei !!!! Si in America , tot acelasi limbaj au multi dintre ei !!! Rusul zice bine , niet cultura !! Crescuti la coada vacii !!!!

  4. Aye Ayee , Dumnezeu a spus , blestemat este omul care se increde in om!! Voi va incredeti in popi !!!! Dumnezeu a spus ca uraste traditia oamenilor, voi o puneti la loc de cinste ca asa spune popa!!! Cineva minte urat de tot Dumnezeu nu minte, niciodata , niciodata!!! Oare cine???? Dumnezeu a inmormantat trupul lui Moise in loc ascuns pt ca poporul lui Sa nu se inchine la oasele lui !!! A gresit Dumnezeu ???? Nu , niciodata!!! Voi va inchinati si pupati cadavre, ca asa spun popii !!!!E biblic ceea ce faceti????? In care dintre sf scripturi scrie despre acest paganism ???? ( nu legende , vorbim de biblie , despre care popii spu ca 80 la suta dintre romani nu o citesc, si se dau mari crestini ortodocsi de 2 miiiiiiiiiii de ani ) !! Am citit ca sf spiridon pleaca din sicriu si se intoarce inapoi cu papucii murdari , dupa 2 saptamani!! Zombie romanesc !!! Ati pupat si oase de porc , acum 12 ani, cand ala prea asa zis sfant, ala mare cu coif ( americanii au intrebat daca el este gipsy king of Romania ) a cerut scuze enoriasilor ca s-au spurcat cu oase de porc !!!! Si vi tu la mine cu anathema voastra ca nu pup cadavrele voastre??? ( au venit moaste proaspete la Iasi , 80 la suta discount, daca te grabesti , poti sa iti iei vreo doua sa le aduci a casa!!!!) In vechime , oamenii care atingeau un mort erau spurcati , voi le adorati!!!! Pt voi , intietate sunt icoanele , moastele, prescuri, si mai apoi Tatal Fiul siDuhul !!! Nimeni nu ajunge laTatal decat prin Fiul!!! Voi mergeti la intermediari !!! Repet ce a zis Tatal nostru, nimeni nu ajunge laTatal decat prin Fiul !!! Cine calca porunca??? Eu sau tu????? Astept injuraturile de rigoare de la ai nostrii prieteni crestini ortodocsi, sa vada toti de pe forum la ce nivel de cultura sunt!!!!

  5. doamne da ce au turbat cu totii ,femeii nu sint ,eu cred ca acesti preoti cind incep sa slujasca Domnului mai ales acei ,care nu au voe sa se casotoreasca trebui de-i castrat asta-i ideea ce mai buna!

  6. Am trait 27 de ani in Sibiu, am avut multi prieteni teologi, viitori popi , dar an nici un chip nu imi spun secretele vietii mele ( numai Tatalui Fiului si Duhului sfant , atat) acestor sutane negre!! Pt ei este doar business , romanii cred caci popii ii baga in rai !! Poate sa astepte toata viata , deoarece nu au nici o putere aici pe pamant !! Lumea crede caci au har de sus!!! Cititi biblia si aflati adevarul despre har!! Nu se da la galeata, cum suntem invatati gresit !!!! De aceea cred romanii caci daca pupam mana popii ( care umbla prin pantalonii altor barbati ) gata ne-am umplut de sfintenie si de har!!!! Tot asa au fost si apostolii care au umblat impreuna cu Iisus Hristos in vechime??? Cu icoane si moaste sub brat si le dadea oamenilor sa pupe si sa pupe si iar sa pupe??????? Sau li se vestea evanghelia din sf scripturi fara legene stupide, numai din cuvantul sfant dat de Tatal nostru??? Noi ??? Traditia inaintea Tatalui!!!! Si ne mai credem crestini de 2 miiiiiiiiiii de ani !!!

  7. Afara cu volatorii si cei care-i apara! Sa se investigheze toate seminarele teologice din tara, sa se dea chestionare protejate de anonimat fiecarui elev de la fiecare seminar din tara, si asa vor iesi la iveala serpii, scorpiile si puterile intunericului din jilturile arhieresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

carturesti.ro