evomag.ro

Stiri_Turism_De ce drumetiile prin paduri tropicale sunt mai dificile? || Jurnal de calatorii #27Am ajuns în Cameron Highlands – o destinație de munte din Malaysia. Și prima zi am decis să facem o drumetie. A fost o aventură minunată și plină de surprize …

Sursa Video

loading...

stiri turistice de ultima ora

bestkids.ro

11 thoughts on “Stiri_Turism_De ce drumetiile prin paduri tropicale sunt mai dificile? || Jurnal de calatorii #27

  1. Multumesc ! Pentru toata munca si daruirea de a monta si filma locuri frumoase din lume intr-un mod original si profesionist, concis cu informatii utile si nu cu materiale prea lungi si banale . Mulțumesc pentru idea de a le împărtăși cu toata lumea . Nu cred ca a fost vre un clip sa nu imi placa . PS: Poate faceti clipuri la o perioada de timp si cu peripețiile prin care ati trecut .Daca au fost .

  2. Va urmaresc de 2 zile sunt încântat de locurile minunate prin care călătoriți junglă, orase si foarte original filmate Luminița esti o persoana vesela si sincera si se vede . Si tu esti o persoana vesela si te comporti ca un adevarat barbat .Nu aveti teama de aventura si nu pareti a va îngrijora de cea ce puteti vedea si e mare lucru ca la nici 30 de ani sa fiti asa eu am tot 30 dar nu am apucat sa călătoresc asa aventuros prin tot a lumea . Sincer nu prea am calatorit ca totusi traim in romania .Daca mi-as permite nu as avea totusi curajul vostru . M-as gândi putin dimineata inainte sa plec . Sunteti un cuplu reusit .

  3. salutari Costel si Luminita ! Luminita era interesant daca mancai cu betisoare ! 😃 si eu am fost in Jungla 100 km de Chiang Mai si am d dormit cu cu francezi si spanioli in cabana de bambus , a fost o adevarata aventura , rafting , cu Elefantul , si sa fiu sincer am crezut ca voi vedea numai animale exotice , serpi , maimute , soparle , elefanti dar nu era chiar asa de periculoasa padurea ( in Jungla ) . salututari din Thailanda

  4. Foarte frumos! Am rezistat 16 minute fără să simt că sunt 16 minute. Au trecut rapid! Nu e neapărat să faci asta, nu scrie nicăieri. Videoul este realizat foarte bine (nota 10+), doar că… Cred c-ar fi putut fi încercat și stilul cinematic (în anumite momente). Nu prea am răbdare acum, chef de așa ceva. Ți l-aș fi făcut așa pentru tine ca să vezi dacă e vreo diferență.

  5. Prin acea pădure, n-ai avut nicio temere? Eu nu m-aș băga! M-aș gândi că aș putea da peste vreo vietate foarte periculoasă și mi-ar fi teamă. În România nu, dar acolo… Tarantule, șerpi și altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

carturesti.ro