evomag.ro

Stiri_Turism_De ce au fost batuti turistii israelieni de jandarmiIntervenția brutală în cazul israelienilor a fost discutată în Comisia de Apărare din Camera Deputaților. Deputații de la Opoziția prezenți la audiere au …

Sursa Video

loading...

Stire turism romania

bestkids.ro

19 thoughts on “Stiri_Turism_De ce au fost batuti turistii israelieni de jandarmi

  1. soferul acela de taxi a dus turistii acolo special pentru a fi batuti. simt eu asta. adica ceva s-a intamplat acolo incat acel sofer de taxi SA STIE SIGURRRRRRRR CA DACA VA DUCE TURISTII ACOLO VOR FI BATUTI. SOFERUL ACELA DE TAXI NU A FOST DELOC STRAIN DE CE CEEA CE VA URMA.

  2. Minciuni.Asta spune Jandarmeria,numai minciuni .Asta e in Comunism,sa spuna numai minciuni.Trebuie desfintata .Poporul nui plateste ca sai bata.In loc sa se investeasca in Jandarmerie bani sa se investeasca in infrastructura ca e la pamant.

  3. DOAMNE CE O MAI RAMANE DIN ACEASTA TARA CAND SUNTEM CONDUSI DE CORUPTI ? CE VIITOR MAI AU COPIII CARE SUNT MICI CRESC NUMAI AN MINCIUNA VAI VOUA CELOR CARE SUNTETI LA PUTERE TREZITIVA DIN AMORTEALA NU MAI BATETI CAMPIII LASILOR…

  4. Pai da credeau ca in pasapoartele lor scria o injuratura si apoi iau batut mar!!! Dupa l eau explicat ca scrie Bucuresti punctul de vama pe unde au intrat!!!

  5. Chestia este ca așa sa întâmplat și la revoluție după ,mulți au fost numiți eroi și au primit muuuuuuulte beneficii certificate de revoluționari care aveau muuuuulte avantaje și nici măcar ni au participat .Acum nu spun ca nu au fost gazați dar mulți cer acum despăgubiri pt ceva ce nu li sa întâmplat .Avand camerele arestați cine au bătut și de o parte și de alta .Adevaratii protestatari au plecat înapoi la munca slugi afara Ok sa întâmplat dar de ce nu este adus acest partid in fata poporului împreuna cu Dragnea ,Tariceanu ,Toader ???? Ce tot freacă pula cu jandarmii ??? Au primit ordin ?? De la cine ???? Degeaba au manifestat atâția oameni ? Jos acest guvern .Toate tv jandarmiii ,jandarmii dar Dragnea dar Dancila ,??? Chiar ne credeți prosti ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

carturesti.ro