evomag.ro

Stiri_Turism_CUTREMUR ÎN BISERICĂ! Episcopul Huşilor, filmat în timp ce FACE SEX cu un student (VIDEO ŞOCANT)NEBLURAT! EXPLICIT! FILMUL COMPLET Imagini șocante! Episcopul Hușilor, filmat în timp ce întreține relații sexuale cu un student. Scandal uriaș în …

Sursa Video

loading...

Stire turism romania

bestkids.ro

12 thoughts on “Stiri_Turism_CUTREMUR ÎN BISERICĂ! Episcopul Huşilor, filmat în timp ce FACE SEX cu un student (VIDEO ŞOCANT)

 1. Homosexualitatea face parte din categoria pacticilor prohibite – cu nuantele de rigoare – de catre toate cele trei mari religii monoteiste, fiind condamnata in consecinta. Desigur ca legiuitorul secular a prevazut ceea ce nu este permis pe taramul practicilor sexuale, fiecare civilizatie, societate sau tara stabilind reguli care, in functie de cultura si epoca de referinta, atrag dupa sine pedepsirea celor care le incalca. In fond, insasi societatea umana este structurata pornind de la reguli, indiferent de epoca si spatiul geografic de referinta. Dar ceea ce – in cazul preotului ortodox Cristian Pomohaci – ar trebui sa dea de gandit, este amploarea mediatica disproportionata data cazului sau. In acelasi mod, sau urmand aceeasi logica, devierile de natura sexuala constatate in sanul absolut tuturor confesiunilor crestine, fac obiectul primelor pagini ale jurnalelor scrise sau ale stirilor televizate nationale sau internationale. Iar cazul recent al scandalului sexual constatat tocmai in sanul Vaticanului, este cat se poate de graitor.
  Crestinismul se afla in lumina reflectoarelor datorita unor situatii de incalcare a normelor morale sau a anumitor legi relative la comportamentul sexual si la respectul demnitatii umane. Interesul acordat protilor sau pastorilor care se fac vinovati de delicte sexuale, este cu mult mai accentuat decat cel trambitat – de catre aceeasi mass media ! – in situatia in care o mana de derbedei islamisti dau foc bisericilor crestine copte din Egipt si Siria, sau a celor la fel de crestine, insa maronite din Liban.
  Pe de alta parte, abuzurile sexuale inregistrate in mijlocul celor care profeseaza credinta lor in divinitate si in caracterul unic al acesteia, sunt relatate doar in legatura cu crestinii : nu auzim niciodata, dar absolut niciodata, din atat de pacatoasa gura a miljoacelor de mass media, ca predicatorii din moschei sau sinagogi ar numara printre ei indivizi avand comportamente sexuale «deviante», interzise sau condamnabile. Multi dintre mufti sau molahi – dintre cei care saruta in mod ''halal'' copiii pe gura, in vazul lumii intregi – se grabesc sa afirme ca mariajul unor barbati majori cu fetite avand mai putin de 12 ani nu tine de pedofilie, deoarece actul sexual este «consumat» fara a incalca textele consacrate ale islamului. Mai, sa fie !
  In timp ce pedofilii si homosexualii din comunitatea clericilor /popilor crestini fac obiectul unor scandaluri mediatice de rasunet, a venit poate vremea ca mitul mincinos si voit intretinut in privinta caracterului asexuat al comportamentului social al «pastorilor» musulmani si evrei, sa fie tratat in acelasi registru.
  Pacatosi si necurati mai pot fi crestinii, nu-i asa ?!

 2. SA va bata Dumnezeu ,scarbosilor,satane,iesiti DIN Biserica si spurcati va pana crapati…urat..cum sa mai avem incredere in panarama de popi..meritati omorati cu pietre ca pangariti Biserica lui Iisus

 3. da pe asta nul mai faceti sfant si facator de minuni ca pe Pomohaci ba catolici si ortodocsi tampiti revenitiva ca numa Isus Hristos e sfant si Dzeu atia is oameni pacatosi ca mine si ca voi ducetiva dracu cu papa al vostru si icoanele voastre pe care le si pupati inchinativa la doar singurul mijlocitor intre om si Dzeu Isus Hristos atat zice biblia nu mentioneaza nimic de sfintii vostri poponari nici de papa de la roma nici de Maria mama pamanteasca a lui Isus normal ca Maria a avut privilegiul de a naste un Sfant un fiu de Dzeu bravo iei a fost aleasa ca a fost o femeie mai putin pacatoasa ca noi probabil respectele mele ca a fost aleasa dar ce vine din pamant in pamant se intoarce deci e moarta Isus e viu a inviat lui dc nu va inchinati si doar la icoane si la Arsenie boca al vostru ca lu Boca cine ia dat putere nu tot stapanul sa Dzeu adica dc sa ne inchinam unul la altul ca iei is morti au murit mergeti la morminte pupati oase moarte cum dracu suteti asa tampiti bai frate ce usor e multimea prostimea de manipulat si sa le iei bani haideti la mine ca am pishat sfintit de vanzare si vindeca bolile dar costa 5ml 150$ si vand ca am mult sa va dau e si proaspat de la sursa

 4. dupa cum se poate distinge a cam devenit o obisnuinta la multe fetze
  bisericesti ,ca-s mici in rang ori ca s cu functii mari, li se pare ceva
  firesc sa-si faca sex oral unul altuia si alte cele proceduri de a lor
  ,sex anal …si inca cum au dobindit ei dragutzii de ei o mare
  dexteritate de a disimula ceea ce fac ,de a se ascunde prin diverse
  colturi si locuri sfinte sau nu …insa ce i mai important de a nu se
  mai putea abtine de la homosexualitate… eu cred ca si dau seama ca nu e
  bine ceea ce au ajuns sa faca ,eu cred ca au convingerea ca nu e
  compatibila homosexualitatea cu preotia si hirotonisirea cu care au fost
  inzestrati,insa eu am impresia ca nu se mai pot abtine …le place atit
  de mult ca nu mai judeca limpede … altminteri cum ar risca ei atit
  ,atit de mult ?!?…chiar nu mai au frica de DUMNEZEU … stiti pilda
  scrisa la intrarea in bisericuta de la Prislop ,, SUFLETE TEME TE DE
  DUMNEZEU !!! ,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

carturesti.ro