Vezi jurnalul de știri pe Antena Play: https://goo.gl/1GtmpL Alegerile legislative de ieri l-au propulsat în vârful Guvernului pe un tânăr de 31 de ani.

Sursa Video

loading...

Stire turism romania

Similar Posts
loading...

17 Comments

 1. LA VIDEOCLIPUL UN BATRAN DIN DUMBRAVITA VOI SPUNETI CA CASA LUI E ACOPERITA DE LIENE SI TOT FELUL DAR DE CE NU I AJUTATI STITI SA VORBITI DESPRE FELUL LOR DE VIATA SI VOI NICI NU VA MAI PASA :((*

 2. De ce nu mai postați ?😞

 3. ma bucur ca nu mai postati

 4. dece nu mai postati??? va rogggg si pentru noi plecati departe de casa

 5. Pacat ca traiesc in Austria…

 6. De ce numai postati

 7. Bravo ,afara cu putorile si javrele…ramane doar cine munceste

 8. kurz partz!un mare fassss.

 9. …DACĂ ÎN LUNA APRILIE 1990 …TE TRIMITEA ( LĂSA) INTRE VAME POLITIA LAGARURULI TREISKIRCHEN , …FILIERA PRIN CARE TRECEAU TOȚI SOLICITANȚII …INCLUSIV SPORTIVA NOASTRĂ DE RENUME MONDIAL NADIA ….EA A INTRAT LA ÎNCEPUTUL LUNII DECEMBRIE '89 …APOI S-A ÎMBARCAT CU ESCORTA S.U.A. ….CE FAC EI ACUM ??????SE NUMEȘTE BOIERIE ….

 10. Asta este Europa cu 2 viteze….!!! De ce cetățeni Europeni trebuie să fie codașii UE asta deoarece nu avem un guvern ferm care să impună restricții de orice afacere pe teritoriul româniei a acestor țări….ca țările dezvoltate din Europa produc mai iefin în Europa de est si vând la prețul european acel produs asta nu este o uniune europeană ci o diversiune….si discriminare pentru Români….dar parlamentul României nu sa arătat interesat pentru apărarea cetățenilor României ci mai degrabă merg la Bruxelles pentru a amaneta România cum face afaceri presedintele Klaus Iohannis cu firma Austriacă Holtz industry Schweighofer care defriseajă pădurile Romaniei…rusine sistemului corupt din România….!!!

 11. Adevarat acest om nu e rasist .

 12. Este omul dreptati si are principi sanatoase pentru cetatenii austrieci . Nu este tolerant ca cei care fura , cu cersetori , si aduc prejudici statului austriac . Nu este rasist

 13. Nu are nimic cu oamenii cinstiti .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *