evomag.ro

Stiri_Turism_Austria se întoarce către naţionalism, o schimbare care ar putea afecta mulţi româniVezi jurnalul de știri pe Antena Play: https://goo.gl/1GtmpL Alegerile legislative de ieri l-au propulsat în vârful Guvernului pe un tânăr de 31 de ani.

Sursa Video

loading...

Stire turism romania

bestkids.ro

17 thoughts on “Stiri_Turism_Austria se întoarce către naţionalism, o schimbare care ar putea afecta mulţi români

  1. LA VIDEOCLIPUL UN BATRAN DIN DUMBRAVITA VOI SPUNETI CA CASA LUI E ACOPERITA DE LIENE SI TOT FELUL DAR DE CE NU I AJUTATI STITI SA VORBITI DESPRE FELUL LOR DE VIATA SI VOI NICI NU VA MAI PASA :((*

  2. …DACĂ ÎN LUNA APRILIE 1990 …TE TRIMITEA ( LĂSA) INTRE VAME POLITIA LAGARURULI TREISKIRCHEN , …FILIERA PRIN CARE TRECEAU TOȚI SOLICITANȚII …INCLUSIV SPORTIVA NOASTRĂ DE RENUME MONDIAL NADIA ….EA A INTRAT LA ÎNCEPUTUL LUNII DECEMBRIE '89 …APOI S-A ÎMBARCAT CU ESCORTA S.U.A. ….CE FAC EI ACUM ??????SE NUMEȘTE BOIERIE ….

  3. Asta este Europa cu 2 viteze….!!! De ce cetățeni Europeni trebuie să fie codașii UE asta deoarece nu avem un guvern ferm care să impună restricții de orice afacere pe teritoriul româniei a acestor țări….ca țările dezvoltate din Europa produc mai iefin în Europa de est si vând la prețul european acel produs asta nu este o uniune europeană ci o diversiune….si discriminare pentru Români….dar parlamentul României nu sa arătat interesat pentru apărarea cetățenilor României ci mai degrabă merg la Bruxelles pentru a amaneta România cum face afaceri presedintele Klaus Iohannis cu firma Austriacă Holtz industry Schweighofer care defriseajă pădurile Romaniei…rusine sistemului corupt din România….!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

carturesti.ro