evomag.ro

Stiri_Turism_Asta-i Romania! (06.07.2017) – Asistatii social, nemultumiti de ajutorul gratuit de la statAsta-i Romania! (06.07.2017) – Asistații sociale, nemultumiți de ajutor gratuit de la stat Puteți urmări și pe: http://www.kanald.ro/ http://www.wowbiz.ro/ …

Sursa Video

loading...

Stire turism romania

bestkids.ro

23 thoughts on “Stiri_Turism_Asta-i Romania! (06.07.2017) – Asistatii social, nemultumiti de ajutorul gratuit de la stat

  1. …sunt plecat din tara de aproape 15 ani, de nenumarate ori am stat zile in sir fara sa mananc (record 5 zile), daca as fi avut asa mancare in acele zile crancene, m-as fi simtit cu adevarat FERICIT (credeti-ma)!!!….prin urmare ma consider indreptatit sa-i cataloghez drept AUTENTICE JAVRE ORDINARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!……SILA!!!!!

  2. Va rog, sa ma credeti cand am vazut filmul imi venea sa plang de modul in care se comporta astfel de gunoaie de oameni.
    Si eu am fost candva asistat social mancarea carora le-a fost pregatita mancare de fasole verde, respectiv, ostropel de sos este extraordinar de buna si mai mult decat atat este vorba de respectul fata de oameni ale caror eforturi o au de la 6 de dimineata pana la ora 14.

  3. cind cei care muncesc de nu mai pot,se gindesc ca in fiecare zi muncesc 5 minute sau 15 minute sau cit o fi,pt astfel de jeguri de oameni…..cit chef de munca mai au,cita bucurie sau intelegere pot avea?

  4. Asta-i Romania. Sunt persoane care muncesc pe branci sa-si castige cinstit o paine, in timp ce scursurile astea fac pretentii la mancare,desi multi din ei sunt apti pt munca. Au nevoie de mancare gratis data de stat,in timp ce ei se prezinta cu lantul de aur la gat. Vai, Doamne….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

carturesti.ro