evomag.ro

Stiri_Turism_30 octombrie 2015. Ziua în care dezastrul a lovit pe neaşteptateAbonare la canalul nostru: https://goo.gl/UZdr7c Urmăriți pe site Observatorul și pe: Siteul Observatorului TV: http://observator.tv/ liveVIDEO și emisiunea …

Sursa Video

loading...

Stire turism romania

bestkids.ro

3 thoughts on “Stiri_Turism_30 octombrie 2015. Ziua în care dezastrul a lovit pe neaşteptate

  1. Un dezastru.Au murit 65 de tineri .La ora 22.Intr-un club din.Bucuresti.Intr-un minut si 27 secunde?Au murit pe loc 27 de tineri .Este pe rol un proces.Imediat dupa incendiul – deflagratia dela "Colectiv",la cateva zile dl Prim-Ministru de atunci,dl Victor Ponta si-a inaintat demisia, cazand tot guvernul.Dl Presefinte al Romaniei a spus emotionat ca " a fost nevoie sa moara oameni" ca sa pice guvernul"Anterior ii ceruse de mai multe ori demisia.Am vazut ca anul.acesta s-a dus la Clubul Colectiv si a depus o coroana de flori in memoria tinerilor care au murit atunci.Anul acesta s-au implinit 3 trei ani dela incendiu – deflagratie.Procesul inteleg ca este in instanta,ca judecatorul din dosar s-a pensionat si ca este mare durere peste tot!Sufletele celor vii din familiile celor morti sunt ravasite de durere.L-am vazut la tv pe domnul Razvan Savaliuc dela Lumea Justitiei ca a facut niste experimente,mai multe,si a folosit aceleasi substante ca si cele indicate a fi fost folosite in acea noapte la Clubul Colectiv.Imi cer scuze daca nu am inteles eu corect.Ideea este ca daca s-au folosit atunci acele substante care se spune astazi ca s-au folosit atunci Incendiul-deflagratia nu ar fii avut loc cu acea mare intensitate!Imi pare rau pentru asa o mare durere nationala! Transmit familiilor celor decedati CONDOLEANTE si le doresc sa treaca cu bine peste asta!

  2. Va asigur ca niciun tanar din orasul Bucuresti nu a invatat nimic din toata chestia asta. Aceiasi ignoranti, necredinciosi, nerespectuosi, marsavi, ticalosi, increzuti, aroganti, rai, frustrati, cu multa ura in suflet chiar si la adresa a doua comunitati importante: copiii si batranii. Acesti tineri prefera sa stea la calculator, sa cheltuie banii pe distractii gen mall-uri, cluburi, bordeluri, tigari, alcool, fara sa stie sa fie toleranti. Dumnezeu i-a pedepsit si ii va pedepsi in continuare deoarece majoritatea sunt crescuti cu de toate, rasfatati si cand li se spune sa faca si ceva bun pentru semenii lor, poarta o mare ura in suflet. Mai bine ar cheltui banii pe care ii arunca pentru placerile personale pe un mic ajutor dat unui copil amarat sau unui batran neputincios. Ar fi mai castigati sufleteste si ei si comunitatile in care traiesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

carturesti.ro