evomag.ro

Online-Travel_Locuri faine din Romania – vlog de calatorieSalutare dragilor! Am revenit in Bucuresti de cateva zile, dar nu pentru mult timp 😉 Ca sa facem drumul dinspre Timisoara mai usor de suportat, l-am transformat intr-o plimbare prin tara. Si ne-am distrat! Enjoy!

Mai multe detalii despre traseul nostru de 2 zile prin tara veti putea gasi in curand pe blog.

Filmat cu:
– Samsung S7
– Samsung S6
– impreuna cu Osmo Mobile

Sursa Video

loading...

grecia locuri de vacanta

bestkids.ro

4 thoughts on “Online-Travel_Locuri faine din Romania – vlog de calatorie

  1. ar fi fain daca ati face un Vlog numai despre Aquapark Nymphaea din Oradea bine filmat , editat cu muzica Romaneasca de Jean Moscopol si Cristean Vasile daca vreti este numai o sugestie de la mine prezentati informati utile multi oameni din vestul tari din Cluj , Arad , Timisoara vor putea vedea si informa uitanduse la canalul vostru de You Tube si putet filma si din Orade toate cele bune ! si calatori placute in continuare

  2. Felicitari ! foarte frumos vlogul vostru , in care prezentati castle fortificati si peisaje foarte frumoase din Romania muzica e faina , e bine ca dati si informati utile , si eu am vizitat castelul Corvinilor si o rezervatie de Bizoni dar asta a fost acum 30 de ani ! anul trecut am fost la Oradea , Baile Felix , Cluj , Salina Turda , Sigisoara ,Sibiu, Brasov , Transfagarasan si barajul Videanu mai vreau sa merg in Delta Dunari Maramures si Timisoara . va urmaresc calatorile de cand ati fost prin Asia , Serbia , Berlin pacat ca nu aveti mai multi Abonati ! Catalin Stanciulescu va recomandat ca faceti filmari faine ,de calitate . eu vas indruma daca vreti puneti muzica Romaneasca Interbelica de Jean Moscopol sau Cristean Vasile pentru filmarile din Romania .

  3. Nu stiu daca ati ajuns si in Deva,dar va recomand cu caldura vizitarea Cetatii(plimbare pe jos nu cu telecabina) si Centrul Vechi.V-as putea recomanda si o cazare la o pensiune foarte faina la un pret redus(am pile:)) )foarte aproape de Cetate.Keep going si postat regulat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

carturesti.ro